Croissant med sjokolade- og bananfyll

Tilsett det beste fra to verdener og nyt disse lekre sjokoladebanan-croisasantene. Helt uimotståelige!

Oppskrift av @mummum.dk

Ingredienser

  • 1 boks Danerolles Croissants Classic
  • 1 banan
  • Valgfri sjokoladepålegg eller Nutella
  • 1 pisket egg til å pensle med
  • Ev. litt hakkede hasselnøtter eller mandler

Fremgangsmåte

Croissant med sjokolade- og bananfyll
  1. Forvarm stekeovnen til 180°C.
  2. Start med å ta ut deigen fra fra boksen
  3. Skjær langs linjene for å lage 6 trekanter
  4. Legg en bit banan og litt sjokoladepåkegg i hver croissant
  5. Rull sammen croissantene og pass på så fyllet ikke renner ut
  6. Legg croissantene på et bakebrett kledd med bakepapir og pensle over med litt egg. Dryss over litt hakkede hasselnøtter eller mandler
  7. Bak croissantene i stekeovnen i 12-15 min
  8. Ta croissantene ut av ovnen og la dem avkjøles litt før servering, slik at sjokoladen stivner litt. Velbekomme!