Karamell-Banoffee

Prøv Petits Pains au Chocolat blandet med karamell og banan. Peptits Pains au Chocolat à la Karamell-Banoffee, nam nam!

 

Ingredienser

  • 1 boks Petits Pains au Chocolat
  • Karamellsaus (eller ev. sjokoladesaus)
  • 2 bananer
  • 1 pisket egg til pensling

Fremgangsmåte

Karamell-Banoffee
  1. Forvarm ovnen på 180°C.
  2. Åpne pakken og ta ut deigen. Skjær langs linjene.
  3. Plasser de 8 deigstykkene foran deg.
  4. Ha på litt karamellsaus på deigene.
  5. Skjær bananen i tynne skiver som legges på stykkene.
  6. Ta sjokoladen ut av pakken og legg på 2 sjokolader på hvert stykke. Rull deigen fra begge sider mot midten.
  7. Vend dem opp ned og pensle med egg.
  8. Bakes i ovnen i ca. 15 minutter.
  9. Topp med litt karamellsaus på hver Petits Pains au Chocolat. Nå har du din egen Karamell-Banoffee!