Klissete sjoko-kanelboller

Fylt med sjokolade og deilig kanelsmør. Toppet med et dryss av hasselnøtter og herlig karamellsaus. Denne kanelbollen har du aldri smakt make til!

Ingredienser

  • 2 bokser med Petits Pains au Chocolat
  • 125 gram usaltet smør
  • 2 ts malt kanel
  • 100 gram grovhakkede hasselnøtter

Karamellsaus:

  • 50 ml sirup
  • 20 ml kremfløte

Fremgangsmåte

Klissete sjoko-kanelboller
  1. Forvarm stekeovnen til 180°C.
  2. Smør en 20 cm springform.
  3. Bland sammen smør og kanel.
  4. Ta ut deigen og fordel kanelsmøret jevnt utover de 8 små deigene.
  5. Plasser 2 sjokoladepinner på hver deig og rull dem lett sammen. Plasser dem i formen.
  6. Bak kanelbollene i 25-30 minutter.
  7. Ta formen ut når det gjenstår 5 minutter av steketiden og dryss over hasselnøtter. Sett formen tilbake i ovnen i ytterligere 5 minutter.
  8. Lag karamellsaus ved å varme opp sirup og kremfløte i en liten kasserolle. Pass på at den ikke koker, den skal bare varmes opp.
  9. Ta kanelbollene ut av ovnen, la dem avkjøles i 10 minutter før du heller over karamellsausen.