Norwegian

Pizza Donuts & pops

Donut-vegger er overalt akkurat nå! Prøv å lage Mini Pizza Donuts og pizza pops ved å følge oppskriften til vinneren av The Great Finnish Bake Off Amanda Alilonttinen.

Ingredienser

2 Bokser med Danerolles Mini Pizza
2 dl pizzasaus
50 g pepperoni
50 g soltørkede tomater
100 g fetaost
Baby spinat
1 ts malt svart pepper
2 dl revet ost

Fremgangsmåte

Pizza Donuts & pops

1. Forvarm ovnen til 200C
2. Åpne Mini Pizza boksene i følge instruksjonene og legg deig bitene på et bakepapir
3. Trykk hver deig bit ned slik at den blir tynnere, ved bruk av en kakekutter eller et annet rundt redskap du kan bruke til å skjære bort den midtre delen av deigen. Legg disse bitene til siden
Legg sirklene på et muffinsbrett
4. Skjær pepperoni, tomat og spinat i mindre biter. Surr fetaosten
5. Spre pizzasausen over hver deig bit, legg på toppingene. Til slutt, dryss over revet ost og malt svart pepper
6. Dypp de siste deig bitene i pizzasaus og rull dem rundt i revet ost
7. Stek alt sammen i 12 minutter eller til de er ferdig
8. Kjøl donutsene og popsene litt før servering. Du kan servere donuts på en donut vegg og pops på trespyd hvis du vil ha det litt gøy med maten