Norwegian

Pizza med kantarell og spekeskinke

Danerolles Mini Pizza gjør matlagingen i sommer lettvindt! Prøv denne pizzaen med kantarell og spekeskinke – den er så god at du vil takke oss senere.??

Ingredienser

1 boks Danerolles Mini Pizza
200 g cherrrytomater
1 pose mozzarellaost eller pizzaost
1 pakke lufttørket skinke
2 dl kantareller eller annen sopp
2 vårløk
1 boks tomatsaus, f.eks. pizzasaus krydret med urter
Svart pepper & salt

Fremgangsmåte

Pizza med kantarell og spekeskinke

1. Forvarm ovnen til 180-200 grader eller bygg leirbålet.
2. Rens kantarellene med en børste eller for hånd. Skjær soppen i tynne skiver. Skjær cherrytomatene i fire deler. Hakk vårløken i tynne skiver.
3. Åpne Danerolles Mini Pizza og ta deigbitene ut av boksen. Trykk deigbitene flate så de likner på små pizzabunner. Legg bitene på bakepapir om du bruker stekeovn eller aluminiumsfolie dersom du bruker leirbål.
4. Fordel tomatsausen. Ha på sopp og dryss over osten. Dryss over cherrytomatene og ha på lufttørket skinke til slutt. Stek og smak til med vårløk.