Norwegian

Pizza med røkt laks, potet og sylteagurk

Potet er sommerens største trend når det gjelder pizzatoppinger! Den Finske influenceren Anna Pastak har kombinert det med røkt laks og sylteagurk for sommerens ultimate godbit.

Ingredienser

1 boks med Danerolles Mini Pizza
3-4 kokte poteter
100 g røkt laks
100g revet ost
Sylteagurk i skiver
1 boks tomatsaus
Balsamico

Fremgangsmåte

Pizza med røkt laks, potet og sylteagurk

1. Begynn ved å forberede potetene. Om du allerede har kokte poteter kan du hoppe over denne delen
2. Forvarm ovnen til 180-200C.
3. Åpne Mini Pizza-boksene i følge instruksjonene og legg deigbitene på stekebrettet.
4. Skjær de avkjølte potetene i skiver.
5. Fyll deigbitene med tomatsaus, ost, 3-4 potetskiver og sylteagurk.
6. Stekes minipizzaene i 12-15 minutter eller til de er gyllenbrune.
7. Smak til med balsamico.