Norwegian

Røkt abbor og kremost pizza

Smaken av sommer er røkt abbor og kremost pizza! ?

Ingredienser

1 boks Danerolles Mini Pizza
Røkt fisk f.eks. abbor
1 pakke naturell kremost
1 bunt gressløk (eller bruk kremost med gressløk)
1 boks tomatsaus
Svart pepper & salt

Fremgangsmåte

Røkt abbor og kremost pizza

1. Forvarm ovnen til 180-200 grader eller bygg leirbålet.
2. Hakk gressløken i tynne skiver. Skill kjøttet fra fisken.
3. Åpne Danerolles Mini Pizza og ta deigbitene ut av boksen. Trykk deigbitene flate så de likner på små pizzabunner. Legg bitene på bakepapir om du bruker stekeovn eller aluminiumsfolie dersom du bruker leirbål.
4. Fordel tomatsaus, kremost og fisk over minipizzaene.
5. Stek pizzaene og smak til med svart pepper, salt og gressløk.